Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En masse online firmaer udlover nu om dage flere løsninger til levering. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo vældig hensigtsmæssig, og tit endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.

En del internet varehuse giver muligheden for dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter, som står og falder med at handlen gemmenføres før et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klar før de logistikansatte får fri.

Særdeles overkommeligt for alle og enhver at vurdere prisniveauet

Det er ekstremt problemfrit for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse online virksomheder og med det motiv har en lang række netbutikker set sig tvunget til at formindske prisniveauet på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og ligeledes til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange frembyde gratis fragt.

Dog kan det til hver en tid være udbytterigt at sammenholde visse forhandlere på nettet efter rabat forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at få den skarpeste pris.

Du må alligevel ikke undervurdere, at såfremt en online forretning afsætter en vare for en udsalgspris som kan virke uendeligt fordelagtig, så kunne det ofte være en varsel om en uærlig online butik. Bestillinger med kort er dog omfavnet af en lovbestemmelse, der passer på dig overfor uoprigtige webbutikker.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at honorere betalingen ude i fremtiden.

Kig om internet butikken er godkendt af e-mærket

Inden nogen bestiller i en online webshop burde man i og for sig granske netbutikkens betingelser, dog er det mange gange ikke særlig interessant.

Et nemt alternativ kan være at se hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det burde være en tilkendegivelse af at netbutikken lever op til dansk lovgivning, samt at internet forhandleren en gang i mellem evalueres af sagkyndige som har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Det er en rigtig god lejlighed til at få assistance, når du oplever dilemmaer ved din ordre.

Tillige går vi ind for at køber er klar over de elementære betingelser der kan have indflydelse på bestillingen, for eksempel den returret online webshoppen anvender. Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens e-mail kvittering, så man senere kan dokumentere bestillingen, om du er på udkig efter et produkt til en mand eller kvinde.

Internethandel vækster voldsomt

Trustpilot fremskaffer temmelig tiltalende genveje til at efterforske ganske mange andre konsumenters vurderinger og derved tilråder vi, at du tjekker internet firmaets kritik før du færdiggør din shopping.

Facebook resulterer i tillige nogle strålende chancer for at få indtryk af internet virksomhedens popularitet. Desuden er der endda online butikker hvor kunder kan ytre en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere burde drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Hjemmesiden er finansieret af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med et hold af netshops derved at vi fremviser deres varer, og indtjener honorar under forudsætning af at du gennemfører en bestilling.

Anvisninger om produkter og e-shops opretholdes ofte, men det er umuligt for os at give garantier imod modifikationer der potentielt er iværksat efter seneste opdatering af websitets oplysninger.