Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En del internet outlets tildeler heldigvis flere leveringsmuligheder. En af de mest benyttede er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare de købte varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså i høj grad nem, samt oftest derudover den mindst kostelige fragtform.

Du bør tillige påtænke at få pakken sendt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen er i mange tilfælde en kende mindre prisbillig, men lige så vel temmelig simpel. Den billigste form for levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men det nødvendiggør at du bor tæt på internet selskabets bopæl.

En hel del forretninger på nettet tilbyder levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, der dog er underforstået at orden realiseres før et fastslået tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken sendt afsted forud for at de lageransatte drager hjemad.

Flere online butikker garanterer levering uden gebyr, men oftest er det så præmissen at der shoppes for en bestemt sum. Ellers kan du overveje den mest prisbevidste fragtløsning, der i de fleste tilfælde – uanset om du opholder sig tæt på Vejle, Solrød Strand eller Assens – vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

Det er smart at du gennemgår online webshoppens vurderinger

Det er jo ret så simpelt for købere at prissammenligne fra forskellige shops på nettet og til tak har massevis af e-butikker været presset til at at tvinge priserne på produkterne – til babyer og børn, men ligeledes til voksne – betragteligt, og endda nogle gange byde på fragt uden beregning.

Det kan alligevel vise sig tiden værd at analysere flere internet shops i Danmark efter udsalg inden du bestiller, så du er sikker på at indhente den billigste pris.

Man skal dog være klar over, at ifald en netshop frembyder deres varer til salg for en pris der anses for uendeligt beskeden, er det for det meste være en varsel om en snydagtig internet handler. Køb med kort er på den anden side omfavnet af en orden, hvilket begunstiger dig imod falske e-handler.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere regningen over en periode.

Før nogen shopper i en e-shop kunne man på en vis måde granske netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde.

Alternativet kunne være at bemærke om internet butikken er e-mærke tilsluttet, da det længe har været et tegn på at online butikken efterkommer dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren undertiden vurderes af eksperter som er meget fortrolige lovgivningen. Det er en rigtig god chance for støtte, for så vidt du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din ordre.

Desuden anbefaler vi at køberen er påpasselig med de primære vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen, som eksempelvis hvilken ombytningsret online butikken tilbyder. I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man altid opbevarer ens kvittering, således man en anden gang kan vidne om handlen, ligegyldigt om man er på udkig efter varer til en kvinde eller mand.

Et fingerpeg om at internet firmaet anerkender de gældende danske regler

Trustpilot tilbyder dig absolut relevante løsninger til at blive klogere på ret mange andre køberes anmeldelser og herved er det fornuftigt, at du verificerer webbutikkens omtaler forinden du handler.

Facebook forærer dig desuden en lang række gode løsninger til at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed. Foruden det er der en række internet selskaber som giver folk mulighed for at udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes kan drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Vores hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en masse internet outlets idet vi markedsfører deres varer, og tjener godtgørelse hvis en af de besøgende på vores hjemmeside laver en ordre.

Data angående produkter og online forhandlere opdateres fra tid til anden, men man kan ikke stille os ansvarlig for modifikationer der eventuelt er udarbejdet siden seneste opdatering af hjemmesidens data.